3 tipp a modern, színes fürdőszoba kialakításához


A fürdőszobában rejlő lakberendezési lehetőségek az utóbbi években hatalmas utat jártak be. A fehér csempék és szaniterek ideje lejárt, ma már hihetetlen választék közül válogathatunk és minden adott ahhoz, hogy saját személyiségünkre és stílusunkra szabjuk otthonunk egyik legintimebb helyiségét..

Tartalomjegyzék

  • 1. Teremtsük meg a megfelelő atmoszférát színekkel!
  • 2. Játsszunk formabontó formákkal!
  • 3. Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről!
SAPHO Infinity

1. Teremtsük meg a megfelelő atmoszférát színekkel!

A 2023-as fürdőszobai trendek azt mutatják, hogy a korábban hatalmas népszerűségnek örvendő steril, teljesen fehér fürdőszoba ideje lejárt. A tervezők a színek felé fordultak, sőt úgy tűnik, hogy a fehérrel kéz a kézben együtt járó minimalista stílus is kezd kikopni az idei trendek közül. A fehér és a minimalista fürdőszobák helyett sokkal inkább a színek és a különböző textúrák, minták kombinációja diktálja az aktuális trendeket. Szerencsére számos gyártó termékpalettája közül választhatunk, ha mi is inkább a színek mellett tennénk le a voksunkat az egyhangú fehérség helyett. Az olasz Isvea új fürdőszoba kollekcióját például a természet gazdagsága ihlette. Az Infinity Color Isvea termékek nyolc gyönyörű színvariációt kínálnak a rusztikus gesztenyevöröstől a pasztelles lazac és menta árnyalatok át egészen az extravagáns benzinzöldig. Az egyedi és kifinomult színtónusok friss összhatást keltenek, azonban arra érdemes figyelni, hogy maximum 2-3 színt kombináljunk az egységes stílus érdekében. Még egy jó tanács, ha színekről van szó: ne feledkezzünk meg a színek közérzetünkre tett hatásairól sem!.

SAPHO Infinity

2. Játsszunk formabontó formákkal!

A szofisztikált színek mellett különböző formákkal is feldobhatjuk a fürdőszobánkat. A modern stílus megteremtéséhez nem feltétlenül kell egyenes vonalakban gondolkodnunk, választhatunk például ovális, kerek vagy szögletes kivitelű mosdókagylókat. Emellett az innovatív technológiáknak köszönhetően olyan megoldásokkal is találkozhatunk, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Az Infinity ColorIsvea kerámia mosdói mindössze 5 mm vékonyak. A Sharp&Slim technológiai vívmánnyal szinte lebegnek a térben. A Sapho kínálatában számos pultra szerelhető, vékonyfalú modell elérhető.

SAPHO Infinity

3. Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről!

A mosdó formájához választhatunk hozzáillő tükröt vagy mosdótartó konzolt, amelyekkel még karakteresebbé tehetjük az összhatást. Az Infinity Oval mosdókkal kompatibilis Puno mosdótartó konzol fekete acélszerkezetével nagyon szépen kiemeli a finom vonalakat és a különleges színeket. Ha teljes színharmóniára törekszünk, a mosdókat színazonos lefolyókkal és vécékkel is kombinálhatjuk az egységes összhatás érdekében. Az Infinity termékcsalád mosdóit kiegészíthetjük a kollekció színazonos, perem nélküli fali vécéivel.

Szervezzük akár egy szín köré vagy kombináljunk sötétebb és világosabb színeket egymással, ne féljünk kihasználni a színekben rejlő lehetőségeket. Hozzunk létre egyedi kombinációkat saját stílusunk szerint.