5 fürdőszobai megoldás a tiszta, csendes és higiénikus használatért


Ha fürdőszobatervezés vagy felújítás előtt állunk a szín, a forma és az anyagválasztékon túl mindenképpen érdemes tájékozódnunk arról is, hogy milyen fürdőszobai rendszerekkel tehetjük komfortosabbá és egészségünkre nézve biztonságosabbá ezt a helyiséget.

Tartalomjegyzék

  • 1. Antibakteriális és könnyen tisztítható bevonat
  • 2. Csendes és perem nélküli öblítés
  • 3. Lecsapódás elleni védelem
  • 4. Könnyű szerelhetőség a karbantartáshoz
  • 5. Esztétikus rögzítés nemkívánatos lyukak nélkül

A koronavírus elleni védekezés időszaka számos olyan technológiai újdonságot tett elérhetővé, amelyekkel könnyedén biztosíthatjuk a fürdőszobai higiéniát. Ráadásul mindezt úgy tehetjük meg, hogy mellette nem kell lemondanunk a színek és a kombinációk széles skálájáról. Nézzük, melyek ezek közül az öt legpraktikusabb megoldás.

SAPHO GSI

1. Antibakteriális és könnyen tisztítható bevonat

Ma már léteznek olyan speciális zománcbevonattal ellátott kreámia WC-k és bidék, amelyekkel szinte százszázalékos antibakteriális hatást érhetünk el. Ilyen újdonság például a GSI szaniterek ezüst titánionokkal dúsított, ISO 22196 tanúsítvánnyal rendelkező Extraglaze® bevonata, ami garantáltan 99,99%-os antibakteriális hatást biztosít a fürdőszobában. A mindennapi gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a baktériumölő tulajdonsága mellett minimalizálja a kerámia felületének egyenetlenségeit is. Könnyen tisztíthatóvá teszi a teljes felületet, így megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását és a vízkőlerakódásokat..

SAPHO GSI

2. Csendes és perem nélküli öblítés

Második jó tanácsként érdemes megfontolnunk a perem nélküli, swirflush öblítési rendszerű WC választását. A szabadalmaztatott Swirlflush® rendszer nemcsak csendes működést tesz lehetővé – ami praktikus választás lehet például egy kis alapterületű lakásban, vagy egy hálószobából nyíló fürdőszobában –, de a perem nélküli kialakításnak köszönhetően tökéletes tisztítást és jobb lefolyást biztosít.

SAPHO GSI

3. Lecsapódás elleni védelem

A higiénia és a csendes működés mellett a biztonságot is jegyezzük fel a választási szempontjaink közé, különösen, ha kisgyerek vagy idősebb személy is van a családban. A soft close zárórendszert úgy tervezték meg, hogy az ülés és a fedél lassan záródjon, amivel megakadályozza a véletlen eséseket és a hirtelen lecsapódásból eredő esetleges károkat..

SAPHO GSI

4. Könnyű szerelhetőség a karbantartáshoz

A hatékony tisztításhoz elengedhetetlen a könnyű hozzáférhetőség. A Quick Release gyorskioldó rendszerrel rendelkező WC-ket úgy alakították ki, hogy az ülés és a fedél is egy mozdulattal kihúzható legyen. Nem szükséges, hogy legyen otthon barkácskészlet.

5. Esztétikus rögzítés nemkívánatos lyukak nélkül

Ha padlóra szerelhető szaniterekben gondolkodunk, a new fixing rögzítési rendszer jelentősen megkönnyíti mind a szerelést, mind pedig a leszerelést, szintén szerszámok nélkül. A könnyű és stabil szerelés mellett esztétikusabb megoldást is kínál, hiszen megszünteti a klasszikus oldalsó lyukak jelenlétét.

SAPHO GSI

Akár otthonunkba, akár munkahelyi környezetbe keresünk higiénikus szanitereket, válasszunk olyan megoldást, ami szabadalmaztatott és tanúsított rendszerekkel veszi fel a küzdelmet a nem kívánt kórokozókkal szemben!.